Nyhende

Stord vs Haugesund

Matchreferat

Ligakamp Hgs Stord

Stord første bortekamp mot Haugesund i 2 serierunde Haugesund stiller med rutinerte spiller men og med 1 gangs spiller for laget Casper Brochman som gjorde en meget god kamp.

Oljeprofil skal vare Middleroad (samme som vi har i  hallen) vi får ny oljede baner med deres nye Kegel maskin.

Vi starter trening og oppdager snart at dette er noe helt annet en det vi spiller på heime, et fruktasvært bra drag i banene og vi starte med masse boller på topp og Brocklyn slag.

Etter 2 serier låg vi under med 4-2 og vi måtte mobilisere oss og finne brukende spill og drog heim en 3-0 seier i denne runden , 4 og siste serien jobba Kenneth med «gull» ballen og Meik med den gamle «røde»  fikk heim strike og sperrer og vant sin kamp med 57 pinner.

Mirko og Fred slet i siste serie og fikk et meget godt motstand av Half og Casper  og vi tapte med 21 pinner, men Kenneth og Meiken`s goa spill gjorde at vi vant denne serien med 36 pinner og seier totalt 7-5 til Stord.

En spennende og jevn kamp med masse nerver i , men vi ser fram til kampen mot Cross på lørdag og vi håper at vi får litt mere olje på banen i oljebyen Stavanger J

  • ·1serie til Hgs 2-1  tap med 16pinner
  • ·2 serie til Hgs 2-1 tap med 24pinner
  • ·3 serie 3-0 til Stord vinst med 69 pinner
  • ·4 serie 2-1 til Stord vinst med 36pinner